Image

John Ole

Serviceavtale

På samme måte som båten din har behov for service og vedlikehold, har også nettsiden din behov for det samme. Tenk deg at du får bygden båt. Etter alle kunstens regler, med det mest moderne utstyret for å styre og navigere. I det du har blitt lært opp i de generelle funksjonene og skroget treffer vannet for første gang, er du plutselig helt alene på det store havet. Uten hjelp eller vedlikehold. Uten å utbedre bruksskader på skrog og mast. Uten å oppdatere programvaren på navigasjonsutstyret for å få tilgang til de siste funksjonene. Uten å læremer om det å seile på havet. Det ville sikkert gått fint til å begynnemed, men etter hvert vil tiden innhente deg, og båten ikke lengervære seilbar. Denne analogien kan med rette overføres til det enorme Internettet, og nettsiden din som flyter rundt der ute

En nettside trenger altså tilsyn for å fungere slik den skal. Vi leverer for det meste nettsider bygd på WordPress-plattformen, den mest brukte publiseringsløsningen på markedet med nesten 200 millioner nedlastninger siden den ble lansert i 2003. Den står for totalt 60% av CMS-markedet eller 27% av det totale internett, har nesten 50´000 plugins (små tilleggsprogrammer), blokkerte 80 billioner spam-kommentarer og avverget 23 billioner hacker-angrep. Nesten 40% av allenettbutikker er lagd i WooCommerce, et program i WordPress. Selve plattformen oppdateres fire ganger i året i tillegg til løpende sikkerhetsoppdateringer. Når disse blir utgitt følger gjerne alle plugins-leverandørene etter for å holde programmet sitt oppdatert.

John Ole

For at nettsiden din skal fungere optimalt må alle oppdateringene in-stalleres, slik at du er sikret mot angrep og unødvendige sikkerhetshull. Noen av oppdateringene må utføres manuelt og følges opp med et visst intervall. Med vår serviceavtale utfører vi månedlige oppdateringer avalle funksjonaliteter, kjører backup og utfører sikkerhetsrutiner somsørger for at siden er oppe og tilgjengelig til enhver tid.

Servicepakker

Vi har to ulike servicepakker som sikrer at din nettside lever i beste velgående. Ønsker du en pakke med et annet innhold er det bare å takontakt, så setter vi opp en løsning som passer til ditt behov.

Standard

  • Oppdatering av web-plattformen
  • Oppdatering av plugins
  • Fjerning av skadelig kode
  • Scanning av siden for å redusere faren for spam og hackerangrep
  • Ukentlig backup

kr. 499 pr. mnd

Premium

  • Alt i Standard-pakken
  • Månedlige visuelle tester
  • Månedlig statusrapport for nettsiden sendt på epost
  • Support via epost

kr. 799 pr. mnd