Image

REFERANSER

Image
Image
ÅGE SAXLUND

Director Business Development, UBConnect

UBConnect har benyttet Filét design i forbindelse med alle typer profilering siden oppstart. De har utviklet logouttrykk, visualisering på alle elementer vi bruker satt i system i en profilmanual og nettside. De har bestandig kommet med innspill til veldig gode og nyskapende utrykk.
 Filét oppleves som innovative og profesjonelle i alle deler av sin virksomhet. Vi ser frem til å samarbeide videre i forbindelse med videreutviklingen av UBConnect.

Image
Image
LISBETH SOLGAARD

Daglig leder SRG/Isovator og Norsk Kjøleteknisk Forening

Takk til Filét Design for å være et raskt og effektivt PR-byrå som har hjulpet oss med å holde profilen, samtidig som vi har fremstått med noe nytt og spenstig. Filét Design er en kreativ og god samarbeidspartner for oss.

Image
Image
MONA ASKERØD

Redaktør Musikkultur

Henning har designet vårt blad siden våren 2013, og vi er veldig fornøyd. I vår lille bedrift trenger vi en allrounder og iblant en tryllekunstner, og Henning er begge deler. Han er rask, nøyaktig og løsningsorientert. Og ikke minst er han en humørspreder!

Image
Image
Hugo Grimsrud

Daglig leder, Mspa.no AS

Filet leverer høy kvalitet på design og rådgivningstjenestene som inngår i vårt samarbeid, og de har min fulle tillit. Filet design forstår bedriften og lever høy kvalitet – alltid rask – alltid til avtalt tid. For oss er det viktig å ha en helhetlig tilnærming til hvordan vi driver frem vår visuelle identitet og utrykket i markedsføringen, og gjennom sin ekspertise har Filet design hjulpet oss å skape nettopp dette. Samarbeidet har fungert godt siden etableringen i 2013, og baserer seg i dag på alt fra strategi/konseptutvikling, kampanje-design, innholdsproduksjon og design/optimalisering av nettsider m.m.
Filet Design er oppdatert og faglig svært dyktige, noe som er essensielt for at min merkevare skal lykkes.

Image
Image
TRULS GRØNLI OLSEN

Art Director/Interaksjonsdesigner, Estate Media

Estate Media har samarbeidet med Filét Design på flere prosjekter og er veldig godt fornøyd med hvordan oppgavene ble løst. Filét yter god service og har øye for godt design. Vi kan trygt anbefale de til andre

Image
Image
REMY BUGGE

Daglig Leder Bugge & Authen Juvelèrverksted AS

Jeg har brukt Filét Design ved flere anledninger og til flere satsinger. Uansett hvilken oppgave jeg gir Henning vet jeg at den blir løst i tide og med et resultat som alltid innfrir. Han er fleksibel, målrettet og har lang erfaring i sitt fag. Henning er behagelig å jobbe med, meget strukturert og er fantastisk kreativ. Det blir mange flere oppdrag i årene fremover og jeg gleder meg til neste utfordring.

Image
Image
DAGFINN GALLAND

eier av VINMAS

Filét Design fanget essensen i vårt markedssegment, og utviklet en logo, profilmanual og nettside som reflekterer hvem vi er. Henning og teamet hans skjønte tidlig hva slags visjon vi ønsket for firmaet vårt, og tok derfra tak i alle detaljer fra start til slutt. De er kreative og oppdaterte på morgendagens designuttrykk, og har en evne til å lytte til mine ønsker for så å levere noe som er mye bedre enn jeg hadde tenkt. De har en egen evne til å se hva jeg vil ha og forvandle det til ferdige løsninger – noe som for meg som selv ikke er så kreativ er en Gudegave! Høy kvalitet og rask levering, der vi føler vi har fått mye for pengene. Disse kreative hodene kan definitivt anbefales!

Image
Image
TROND SVEEN

daglig leder av Sunnhordland Havbruk

Vi vet at våre produkter er av topp kvalitet og det aller beste naturen har å by på. Å få potensielle kunder og leverandører, som gjerne bruker sekunder til å vurdere det avgjørende førsteinntrykket, til å sitte med samme bilde er ikke like enkelt. Filét skapte vår visuelle identitet som fanger dette og viser hvem vi er og hva vi står for. De lagde en stilren hjemmeside vi er utrolig stolte av. Filét leverte til avtalt tid og pris, med et sluttresultat som var enda bedre enn vi hadde drømt om. Anbefales på det varmeste!

Image
Image
KARI UGLEM

Generalsekretær

Norges Triatlon har brukt Henning og Filét Design til å utarbeide ny logo og designprogram. Det har vært en stor glede å jobbe sammen med Henning gjennom hele prosessen. Han har vært lyttende til våre ønsker, kreativ til våre behov og strukturert til arbeidsprosessen. Vi er meget fornøyde!

Image
Image
JAN ERIK KNOLD

Head of business development and purchasing

v:aroma har brukt Henning og Filét Design gjennom de 9 siste årene. Der Henning skiller seg markant ut, er i å gjøre våre tanker og ord om til grafisk design. Trenger du en designer som alltid leverer på tid, alltid med den kvalitet du forventer og til riktig pris – da kontakter du Filét Design og Henning.