Image

OM OSS

Image

Vi en en hub med kreative og nytenkende gründere som elsker utfordringer.

 

Eierene består av John Ole Dybdal og Henning Smogeli. Vi kommer fra to totalt ulike bakgrunner og har veldig ulik kompetanse, noe som gjør at vi utfyller hverandre på en måte som skaper gode resultater for deg som kunde. Vi er A jack of all trades, master of some.

Henning Smogeli

Henning har spisskompetanse på merkevare-strategi, navn-, logo- og profilutvikling og webdesign. Han lever ved regelen at det perfekte er oppnådd – ikke når det ikke er noe mer igjen å legge til, men når det ikke er noe mer igjen å ta bort. Med snart to tiår med erfaring, et oppmerksomhet for de store linjene fusjonert med et skarpt blikk for detaljer kan du være trygg på at ditt firmas visuelle framtid er i trygge hender.

KONTAKT

John Ole Dybdal

John Ole er lang erfaring innen logistikk, konseptutvikling, salg og promotering. Han ser det store bildet, finner punktene som mangler, de som er på feil sted og de som ikke skulle vært der i det hele tatt. Han har gjort stor success med tidligere satsninger, og gir deg nå muligheten til å utnytte sin kompetanse. Tankegangen hans er: Velg et arbeid du elsker, så trenger du ikke jobbe en eneste dag i ditt liv.

KONTAKT

Mikael Bakkeli

Mikael Bakkeli er selvlært fotograf og filmutvikler, og bekreftelsen på at talent og teft verken trenger skole eller diplomer for å kunne røre ved noe dypt inni deg. Han produserer alt fra ide- og manusutvikling, produksjon, regi, fotografering av stillbilder og levende bilder til lydeffekter og selve redigeringen av den ferdige videoen – alt på et meget høyt nivå. Forvent å bli forbløffet av hans visuelle kreasjoner, som vil bli en spydspiss i arbeidet med å promotere deg og ditt firma.

Har du en idé du vil dele med oss?

KONTAKT

Vi elsker initiativrike og kreative mennesker – ta kontakt så ser vi om det er noe vi kan samarbeide om.

Våre venner: Alle trenger gode venner, og vi er velsignet med mange av de! Trenger du noe som vi ikke kan levere direkte har vi mange, flotte samarbeidspartnere som vi inviterer inn på fest for å hjelpe deg løse akkurat din problemstilling. Eksempler på dette, men ikke begrenset til, er tekstforfattere, oversettere, animatører og 3D-artister.